Met welke organisaties werken wij samen?

Duits-Nederlands Veteranentreff Salzbergen

Sinds 08-08-2015 hebben we besloten om samen met onze Duitse partners uit Salzbergen het Duits- Nederlands Veteranen Treffen op te richten en op gemeenschappelijk vlak elkaar te ondersteunen. Dat wil zeggen dat we in de toekomst vaker dingen samen zullen gaan doen, zoals gezamelijke uitstapjes, museumbezoeken e.d. Dit om onze samenwerking te versterken maar ook om gezamelijk meer aandacht te krijgen voor veteranen en hun gezinnen in grensoverschrijdende zin.

We hebben er zin in!

 

Sport- en Voedingcentrum

Het Sport- en Voedingcentrum is een organisatie welke net zoals wij een warm hart toedraagt aan veteranen.

Op het gebied van sport, ontwikkeling, voeding en gezondheid kunnen zij ondersteuning bieden voor het welzijn van veteranen.

Onder begeleiding van enthousiaste en professionele trainers en personalcoaches worden er verschillende trainingsmogelijkheden geboden. Van beginners tot ontzettende die-hards!

Op dit moment bieden zij ons al de mogelijkheid om op beperkte schaal specifiek met veteranen, maar ook met enkele cliënten van Enter Begeleid Wonen en Coaching te trainen en sporten. Wat een fantastisch gebaar!

Aanmelding bij Sport- en Voedingscentrum kan via ons of via onderstaande link.

Meer informatie over Sport- en Voedingcentrum kunt u hier vinden: www.sportenvoedingcentrum.nl

Stichting De Veerkracht

Samen met Stichting De Veerkracht en andere partners geven wij invulling aan het project Natuurlijk Samen waarbij wij in samenwerking met Staats Bosbeheer een stuk heide-onderhoud doen, 1 dag in de week.

Meer informatie over Stichting De Veerkracht is te vinden op:

http://www.stichtingdeveerkracht.nl

Staatsbosbeheer

Vanuit het project Natuurlijk Samen werken wij samen met Staatsbosbeheer om een stuk heide in goede staat te houden.

Het mooie stuk heide bij "De Schaapskooi" in boswachterij Borger-Odoorn nabij Exloo wordt op natuurlijke wijze overwoekerd door Vliegden, Amerikaanse- en Europese Eiken en Wilgen.

Deze worden door de natuurlijke grazers zoals Drentsche Heideschapen en ponies niet gegeten waardoor zij de kans krijgen om te groeien en dus feitelijk de heide weer veranderen in bos.

Om dat tegen te gaan helpen veteranen van De Compound en van buiten De Compound samen met Staatsbosbeheer en Natuurlijk Samen om deze jonge boompjes er handmatig uit te halen.

Heerlijk buiten in de natuur, nuttig werk en een prettige en veilige omgeving voor de getraumatiseerde veteranen!

Genieten! 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

16.11 | 02:47

Angst, Afkeer, schuldgevoelens, en woede zeer herkenbaar. Daarbij onbegrip en verhaal niet goed kwijt kunnen. Verkeerde behandeling en wel bekende muur zijn erg

...
30.10 | 15:00

Wat heeft een pot. dreiging van de RAF met veteraan zijn te maken? Dan zouden alle Nederlanders veteraan moeten zijn vanwege terroristische dreiging in Nederlan

...
30.10 | 14:54

Deze heeft in libanon gezeten excuus en geen gevaar gelopen destijds.
En ik zat in duitsland waar de raf actief was, alleen ben dan geen veteraan

...
30.10 | 13:21

Ik begrijp dat u niet op uitzending bent geweest? Dan lijkt het inderdaad gek. De relatie met de RAF in deze context begrijp ik alleen niet echt...

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE